Articole asemănătoare

Rockit Digital Summit 2016 – încă un pas înainte spre educarea digitală a businessului din Moldova

Moldovenii anului 2015. Unde ne aflăm

Sequel de la Magenta Consulting: Vacanța de cercetare în Grecia – ghid despre cum să-ți vinzi țara ca pe o atracție turistică

Moș Crăciun aduce cadouri nu doar celor cuminți, dar și celor harnici. Cel puțin, asta a dat de înțeles moșul echipei Magenta Consulting. La sfârșit de decembrie, după ce i-am tot „ghicit” pe moldoveni în cifre tot anul, am dat o petrecere de Crăciun păstrând din atmosfera și tradițiile colectivului nostru.

Rezoluția pentru 2016

Un colectiv care tot anul e prins în deadline-uri fiind plasat într-o atmosferă non-formală, în primul rând, începe să savureze din plin discuțiile și timpul petrecut alături de colegii săi departe de masa de birou. Am început petrecerea cu cea mai plăcută partea – cadourile primite de la „secret Santa”, deoarece cât de mare nu ar fi copilul din sufletele noastre, el rămâne a fi copil care se bucură de orice moment de atenție.

La înmânarea cadoului, fiecare din noi a spus ce-și dorește de la anul 2016 cu speranța că Moșul a trecut în carnețel așteptările noastre. Pentru a apropia aceste dorințe de punctul realizării lor, Moșul ne-a lăsat și câteva bilețele cu sfaturi, pe care ar trebui să le urmăm ca să ne îndeplinim visele.

Însă înainte ca să plece, acesta ne-a poruncit să-i facem fericiți și pe cei din jur, lăsând fiecăruia din echipa Magenta câte o sarcină. Așadar, în rezoluția pentru 2016 unii dintre noi am adăugat că anul ăsta trebuie neapărat să facem un copil să zâmbească, să ajutăm un om în vârstă, să practicăm sport de dimineață sau să facem ceea ce nu am făcut vreodată.

Există o lege nescrisă, orice petrecere de colectiv trebuie planificată cu distracții și concursuri. Noi am decis că vom organiza doar concursuri ce dau de gândit. Cea mai veselă provocare pentru colectivul Magenta a fost joaca Adevărat sau Fals. Voi știți care mamifer a provocat cele mai multe decese în istoria omenirii? Sau câte tablouri a vândut Van Gogh de-a lungul vieții sale? Noi deja știm!

Magenta Consulting a marcat trecerea unui an cu cercetări de succes, cu implicări directe în societatea activă din Republica Moldova și cu limite depășite de pasiunea muncii de specialist în marketing. Echipa Magenta vă dorește cel puțin un an la fel de bun ca cel pe care l-am avut noi!

P.S. Știe cineva unde îl pot găsi pe Moș Crăciun? Mi-a poruncit să-l găsesc până în 2017...