Pe data de 5 aprilie 2011, în Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet, a avut loc sărbătorirea a 5  ani de activitate a companiei Magenta Consulting. Cu această ocazie, s-a organizat un eveniment pentru prietenii companiei și nu numai. Toți cei aflați în preajma scuarului au avut posibilitatea să se alăture, pentru a petrece bine timpul și a afla mai multe despre moldoveni.

Tematica evenimentului a fost bunăstarea, sloganul fiind: ”Nu căuta bunăstarea, creeaz-o!”. Pe loc s-a desfășurat un sondaj live, modul de completare a acestuia fiind unul deosebit. Participanții au fost întrebați dacă își aduc contribuția la bunăstarea țării, iar în dependență de răspuns, li se înmâna câte un balon. Pentru răspunsul afirmativ, primeau un balon de culoare Magenta, pentru răspuns negativ – un balon gri.

Întrucât Magenta Consulting este o companie de consultanță, nu a ezitat să organizeze  și un concurs pentru cei curioși, care au avut ocazia să-și verifice bănuielile sau cunoștințele sale despre poporul nostru. Întrebările pentru concurs au fost luate din articolele, care pot fi vizualizate gratis pe site-ul companiei:www.consulting.md și pe paginile oficiale de pe http://www.facebook.com/ și http://www.twitter.com/.

Spre final, cu un cuvânt bun, a venit Directorul General, Domnul Dumitru Slonovschi, după care a fost anunțat rezultatul sondajului. În mod evident în scuar predomina culoarea Magenta, numărul baloanelor de nuanță gri fiind foarte mic, fapt ce dă de înțeles că majoritatea contribuie la bunăstarea țării noastre.

Aniversarea s-a încheiat cu încă o doză de energie pozitivă alături de formația Snails.

Este îmbucurător faptul că evenimentul a fost distractiv și informativ nu numai pentru mediul de afaceri, dar și pentru toți cei prezenți la manifestație. Magenta Consulting mulțumește pentru atmosfera caldă, creată de toți participanții aflați în scuar, de formația Snails și de prezentatorul Sergiu Beznițchi.