Consultanță de marketing

Pentru decizii de  marketing unele companii valorifică informația pe care o pune la dispoziție Magenta Consulting sub formă de rezultate ale cercetărilor pieței. În alte cazuri, însă, clienții au nevoie de servicii mai complexe, care ar include interpretarea datelor studiilor și soluții funcționale, ce ar contribui la creșterea profiturilor companiei clientului.

Magenta Consulting dispune de o vastă experiență ce ține de consultanța de marketing și oferă în acest sens un spectru de servicii:

Strategii de comunicare – permite focusarea eficientă a eforturilor de marketing pe clienții cu adevărat profitabili și doriți, fără irosirea fără rost a bugetului prevăzut pentru marketing.

Suport în implementarea campaniilor publicitare implică supravegherea procesului de elaborare și plasare a publicității în vederea asigurării obiectivelor urmărite de client ce țin de creșterea vânzărilor și a profitului.

Asistență în lansarea pe piață sau a unui noi produs permite reducerea la minimum a riscurilor companiei, prin planificarea detaliată a activității sale, în baza informației colectate în prealabil despre piață.

Strategii de dezvoltare a loialității  — constau în identificarea celor mai valoroși clienți ai companiei și elaborarea mecanismelor de păstrare, atragere și creștere a fidelității față de brand.

Traininguri Corporative în Marketing permit creșterea culturii de marketing în cadrul companiei și, ca rezultat, a eficienței activității de marketing.

Audit de Marketing permite identificarea rezervelor interne ale companiei și direcționarea lor spre creșterea eficienței activității  sale de marketing și a profitabilității.