La 25 mai 2016, Organizația Națiunilor Unite în Moldova (ONU) a prezentat rezultatele preliminare a programului său de creștere a incluziunii și diversității organizaționale. Acest eveniment a avut loc în ziua aniversării adoptării Legii cu privire la asigurarea egalității. Totodată, ONU a lansat un apel către instituțiile publice și private să se alăture programului prin susținerea persoanele cu necesități speciale și sporirea incluziunii organizaționale.

Magenta Consulting și-a asumat angajamentul solemn să întreprindă măsuri organizaționale interne pentru crearea condițiilor de muncă pentru persoanele cu dizabilități, așa ca acestea să se bucure de drepturi egale la locul de muncă.

Directorul Magenta Consulting, Dumitru Slonovschi, a declarat că politică corporativă a companiei prevede susținerea cauzelor sociale și egalității în drepturi. Realizând studii sociale, pe lângă cele comerciale și strategii de marketing, Magenta Consulting cunoaște problemele sociale și evoluția acestora în Republicii Moldova. Astfel, compania este deschisă să se implice în ameliorarea acestora și crearea unui mediu favorabil, prin stimularea șanselor egale în câmpul de muncă și parteneriate de dezvoltare. De asemenea, echipa Magenta Consulting este deschisă să colaboreze și să instruiască în muncă persoanele cu necesități speciale, atâta timp cât acestea manifestă interes să muncească în domeniul marketing strategic și cercetări de marketing și sociale.

Managerul HR Magenta Consulting îndeamnă persoanele interesate să expedieze CV-ul la adresa [email protected] cu subiectul denumirea postului vacant:

 Operator de interviuri

 

 Responsabilități:

  • Efectuarea interviurilor prin telefon
  • Respectarea termenilor limită

Cerințe:

  • Cunoașterea limbilor română și rusă (citit și vorbit)
  • Atitudine proactivă, responsabilitate, onestitate, politețe
  • Cunoașterea frământărilor de limbă :)

 

Pentru detalii suplimentare puteți apela:

+373 2285 4002 

+373 78 887 715

+373 68 009 330